onsdag 13 april 2016
Syrade grönsaker i köket på Roberts
Syrar grönsaker. Fina ekologiska norska gurkor. Ett stort vitkålshuvud. Paprikor. Från sydeuropeiska ekoodlingar. Chili. Stark och söt. Ingefära. Och så svenska ekomorötter. Havssalt. Och klorfritt vatten. Hacka, skär, dela. Fyll på burkar. Pratar om mjölksyra. Om probiotikapiller och probiotiska grönsaker. Om näring och hälsa. Fyller stora konservburkar från resan. Och längtar efter att smaka. Om några små veckor när bakterierna gjort sitt.
Etiketter:
biologi,
diy,
ekologi,
göra på riktigt,
handgjort,
hemmadagar,
homemaking,
i köket,
kemi,
lära på sitt eget vis,
Unschooling,
vardag,
vår
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar